bekeken: 592 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Corona-update: werkplaatsomzet gewoon goed

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 2 mei 2020, 09:51

Leestijd: < 1 minuut

Met een gemiddelde omzet van 3208 euro was afgelopen donderdag gewoon een hele goede dag voor de universele werkplaats. Dat blijkt uit de WESP-analyse. De gemiddelde factuurgrootte kwam uit op 279 euro.

Daarmee is week 18 tot en met donderdag gewoon een goede aftersalesweek gebleken. Dat de omzet van donderdag relatief groot was, kwam vooral door het in verhouding grote aantal klanten. Er werden gemiddeld 11,5 facturen geschreven.

Meer mobiliteit

Nu de verwachting is dat steeds meer mensen mobiel worden, lijkt het erop dat de werkplaatsen, zeker bij het universele autobedrijf, de crisis redelijk weten te doorstaan. Uit een andere analyse blijkt overigens dat vooral voor regulier onderhoud de klanten gewoon blijven komen. Daarmee blijft ook de omzet van banden en olie op peil.

Met hulp van het programma We Support Workshops wordt tevens duidelijk dat voor veel universele autobedrijven het proactief benaderen van de klanten een echte eyeopener is, iets om vast te houden als alles weer normaal is.

Tags: , , , ,

Air2 San desinfecteert auto…Opel Kerckhaert Terneuzen naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties