bekeken: 3083 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,68)

Daimler eert Cargarantie als Verzekeraar van het jaar 2014

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 maart 2015, 08:38

Leestijd: < 1 minuut

Daimler Insurance Services heeft CG Cargarantie Versicherungs AG uitgeroepen tot Verzekeraar van het jaar 2014. Beide partijen werken sinds 2005 samen op het vlak van garantieverlening en klantenbinding.

Daimler Insurance Services kent sinds 2010 de titel toe aan verzekeringspartners die zich door hun uitzonderlijke prestaties wisten te onderscheiden. Doorslaggevend bij de keuze voor Cargarantie waren onder meer de hoge mate van betrouwbaarheid van de service en de continue stabiliteit en redelijkheid van de premies.

Ingo Telschow, directievoorzitter Daimler Insurance Services: “Een autoverzekering is een must voor elke bestuurder en wij streven ernaar dat een hoogwaardige autoverzekering tot de standaarduitrusting gaat behoren. De specialisten van Cargarantie staan ons met hun jarenlange ervaring en deskundigheid ter zijde bij het ontwikkelen van aantrekkelijke garantieproducten voor onze klanten.”

Axel Berger, bestuursvoorzitter Cargarantie: “Het opeisen van een eersterangs rol in vernieuwing houdt in dat we de concurrentie steeds een stap voor moeten zijn.” De onderneming heeft inmiddels meer dan 2,1 miljoen garantiecontracten en ongeveer 23.000 contractpartners.

Intussen werken beide organisaties voor de merken Mercedes-Benz en Smart in meer dan elf landen samen. In België en Nederland hebben beide partners een coöperatie voor het merk Smart. Op die manier werden gezamenlijk diverse garantieproducten ontwikkeld voor zowel nieuwe wagens als occasions, bedrijfs- en bestelwagens.

Tags: , , , , , ,

Anwb start Mijn Auto OnderhoudRevoluties in bandenwereld
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties