bekeken: 2288 x
Waardeer dit artikel:
428 votes, average: 2,58 out of 5428 votes, average: 2,58 out of 5428 votes, average: 2,58 out of 5428 votes, average: 2,58 out of 5428 votes, average: 2,58 out of 5
(2,58)
(Inloggen is vereist)

Dealer Education Award naar Ina Willekes

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 februari 2014, 11:01

Leestijd: 1 minuut

Ina Willekes, mededirecteur van Autobedrijf Willekes, heeft in New Orleans de Dealer Education Award ontvangen. De award is uitgereikt tijdens het jaarcongres van de NADA, de Amerikaanse branche-organisatie van autodealers.

Ina Willekes wordt door de Noord-Amerikaanse Northwood University geroemd om de manier waarop ze haar bedrijf leidt en aandacht geeft aan leerlingen en opleidingen. “Wij hechten veel belang aan opleiding en training. We moeten daar als branche tijd en energie in blijven steken. De jeugd heeft de toekomst”, aldus Willekes. “Ik vind het heel bijzonder dat ik de Dealer Education Award in ontvangst mocht nemen. Ik deel de award graag met iedereen in ons bedrijf.” Ook het werk dat Willekes al jaren voor Bovag doet, onder meer in de sociale commissie, heeft bijgedragen aan het toekennen van de onderscheiding.

De award wordt jaarlijks door de Northwood University uitgereikt aan een persoon binnen de autobranche die zich op een bijzondere manier inzet voor opleiding en scholing van personeel. Eerder mochten Bovag-bestuurders Eric Tak, Peter de Rooy, Leo Knijn, Johan Grünfeld, Piet Meeder en Bob Velthuis de prijs in ontvangst nemen.

Tags: , , , , , ,

VS maken haast met auto's die…Kroon-Oil introduceert app…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties