bekeken: 1253 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Delphi met breder assortiment naar Equip Auto

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 september 2017, 10:57

Leestijd: < 1 minuut

Delphi zal zijn alsmaar groeiende aftermarket assortiment presenteren tijdens de beurs Equip Auto 2017, die gehouden wordt van 17 tot en met 21 oktober.

“We zijn verheugd weer aanwezig te zijn op Equip Auto, al zijn er sinds onze laatste deelname wel wat dingen veranderd”, vertelt Jean-François Bouveyron, vicepresident Delphi voor Europa. “Omdat het aantal elektrische componenten en de complexiteit daarvan in moderne auto’s in snel tempo toenemen, wordt het nog belangrijker toegang te hebben tot de juiste onderdelen, apparatuur en kennis. Als OE-leverancier van veilige, milieuvriendelijke en connected technologieën aan de 25 grootste voertuigfabrikanten ter wereld, zijn wij bij uitstek in staat om deze expertise, en meer dan dat, aan garagebedrijven te leveren.”

Nieuwe producten

“Op deze editie van de beurs komen we met belangrijke nieuwe producten die de aftermarket nieuwe zakelijke perspectieven bieden”, aldus Bouveyron. “Dit jaar ligt onze focus op nieuwe test- en diagnoseapparatuur, een uitbreiding van het assortiment remdelen, waaronder delen met R90-certificering en gecoate remschijven, en een uitgebreid nieuw assortiment stuurdelen. Al deze producten vormen een aanvulling op ons bestaande assortiment.”

Nicolas Prost

Bovendien zal de beroemde Fomule E- en WEC-coureur Nicolas Prost aanwezig zijn op de stand van Delphi met een exacte replica van zijn LMP2 Le Mans-auto.

Bezoekers kunnen de strijd met Nicolas Prost aangaan in een professionele racesimulator, waarbij prijzen voor de beste rondetijden zijn te winnen. Daarnaast zijn nog andere, boeiende initiatieven gepland met de merkambassadeur van Delphi.

Tags: , , ,

Verdere daling…Mega Tyre opent eerste eigen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties