bekeken: 1907 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Depot Kawe Zuid-Holland naar Zoetermeer

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 28 maart 2018, 11:24

Leestijd: 1 minuut

Kawe Rem- & Frictietechniek verhuist komend weekend zijn depot voor de regio Zuid-Holland van Schiedam naar Zoetermeer. Daar kunnen klanten voortaan terecht voor het afhalen van remdelen, koppelingen, wiellagers en stuurdelen.

Sinds de jaren negentig maakte Kawe gebruik van het Bosal-depot in Schiedam. Met ingang van 5 april echter fungeert het Auto Onderdelen Depot van Kilinclar als locatie. Deze grossiersketen (zestien vestigingen) heeft al vanaf de oprichting vrijwel het volledige Kawe-programma op voorraad.

Nachtlevering

Het depot is bedoeld voor onderdelen die niet kunnen wachten tot de nachtlevering vanuit het centrale magazijn in Raalte. Wat de locatie-Zoetermeer volgens Kawe “uniek” maakt, is dat het 24 uur per dag geopend is. Daardoor kunnen medewerkers van grossiersbedrijven ook buiten reguliere openingstijden komen afhalen. Behalve die in Zoetermeer creëert Kawe voor automaterialengrossiers ook de mogelijkheid om zes keer per dag goederen af te leveren in Spaanse Polder of (in overleg) andere locaties in de regio Rotterdam. Al met al betekent de verhuizing dus een uitbreiding van de service, stelt Kawe.

Adviseren

De depotactiviteiten in Zoetermeer worden de verantwoordelijkheid van Jack Daalmeijer, voormalig depothouder Bosal Schiedam. Erik van de Water, key account manager bij Kawe. “Jack heeft al meer dan twintig jaar ervaring met onze productlijnen. Hij kan onze grossiersklanten uitstekend adviseren over alle mogelijke technische en logistieke uitdagingen.”

Foto: Kawe-ceo Alvin de Weerd (l) en Huseyin Kilinc (ceo Kilinclar) ondertekenen de overeenkomst.

Tags: ,

Alle nieuwe auto’s uitgerust…Whispbar wordt Yakima
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties