fbpx
bekeken: 1129 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Derde editie Nationale Deukendag

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 5 februari 2019, 13:19

Leestijd: < 1 minuut

Focwa organiseert 13 april de derde editie van de Nationale Deukendag. Doel is op meerdere locaties in Nederland consumenten alternatieve reparatiemethodes te tonen. In de hoop dat hij of zij bij toekomstige schade nogmaals komt.

Volgens Focwa zijn consumenten zich er vaak niet van bewust dat herstel van een deukje niet veel geld hoeft te kosten. Ze willen geen schade claimen bij de verzekering omwille van het eigen risico en om geen verlies van schadevrije jaren op te lopen (en dus een lagere no-claimkorting).

Zelf betalen

Op 13 april kunnen schadeherstellers uitleggen dat uitdeuken zonder spuiten vaak goed zelf te betalen is, waardoor een schadeclaim achterwege kan blijven. Om dat te onderbouwen, kunnen bezoekers voor 35 euro een deukje laten repareren. Van eventuele kleine schade(s) kan de hersteller een taxatie maken en een eventuele afspraak inplannen. Focwa-bedrijven kunnen zich tot en met 25 februari kosteloos aanmelden. Voor lokale promotie van het evenement krijgen ze ondersteuning vanuit hun brancheorganisatie.

Tags: , , , ,

Tesla neemt batterijproducent…Bovag-garantie is toch geen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties