bekeken: 1608 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Deukland Focwa-gecertificeerd voor UZS

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 29 november 2017, 15:17

Leestijd: < 1 minuut

Deukland heeft zich gecertificeerd voor de Focwa Standaard ‘Uitdeuken zonder Spuiten’. Met het oog op het toelatingstraject is het bedrijf lid geworden van de brancheorganisatie.

Door stijgende marktvraag ontwikkelde Deukland zich de afgelopen jaren van een eenmanszaak  in Noord-Holland tot een BV met landelijke dekking. Een stevige duw in de rug kwam met name van  Carglass, dat Deukland benaderde om in een deel van haar vestigingen ‘uitdeuken zonder spuiten’ te verzorgen. Om het vakmanschap te staven bij consumenten en opdrachtgevers, certificeerde Deukland zich recentelijk voor de Focwa Standaard. “Aangezien Focwa dit keurmerk heeft uitgebracht en ons gedurende het traject goed heeft ondersteund, hebben we er voor gekozen ons aan te sluiten.”

Middel

De specialisatie bestaat sinds juli; het keurmerk wordt verplicht vanaf 1 mei 2018. Zo’n dertig Focwa-leden zijn gespecialiseerd in ‘uitdeuken zonder spuiten’. Femke Teeling, directeur Focwa: “Het behalen van dit keurmerk is geen doel op zich, maar een middel om samen met onze leden te werken aan het herstel van de toekomst.”

Voor wie er op deze korte termijn nog heen kan: vanavond organiseert Focwa een voorlichtingsbijeenkomst over de kwaliteitsborging Uitdeuken zonder Spuiten. De avond duurt van 19.00 tot 21.30 uur, in Van der Valk Utrecht. Aanmelden kan via b.v.ommeren@focwa.nl.

Tags: , , ,

VWE meldt einde daling…Ook kilometerheffing combi's…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties