bekeken: 4321 x
Waardeer dit artikel:
649 votes, average: 2,73 out of 5649 votes, average: 2,73 out of 5649 votes, average: 2,73 out of 5649 votes, average: 2,73 out of 5649 votes, average: 2,73 out of 5
(2,73)
(Inloggen is vereist)

Distributie Argos naar Van Kessel Olie en GP Groot

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 november 2013, 10:38

Leestijd: 1 minuut

Argos is een strategische samenwerking aangegaan met Van Kessel Olie en GP Groot brandstoffen- en oliehandel. De samenwerking heeft betrekking op de verkoop en distributie van haar smeermiddelen en brandstoffen aan eindgebruikers in Nederland. 

“Wij werken al jaren samen met Argos op het gebied van groothandel en tankstations. De distributie van Argos Supreme smeermiddelen en brandstoffen is dan ook een logische uitbreiding van onze samenwerking met de Argos Groep”, legt Marco de Vries, commercieel directeur Van Kessel Olie, uit.

Pieter Talsma, bedrijfsmanager GP Groot: “Bovendien hebben wij onze commerciële en technische teams versterkt, onder andere met een aantal Argos medewerkers, om de overgang voor de klanten probleemloos te laten verlopen.”

Van Kessel Olie gaat alle leveringen voor het gebied onder de A12 (Den Haag – Utrecht – Arnhem) verzorgen en GP Groot neemt het gebied boven de A12 voor haar rekening.

Tags: , , , , , , ,

Minister wacht met antwoord op…Eerste 'headhunteres' in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties