fbpx
bekeken: 1089 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Drie nieuwe Lease Service Points voor Euromaster

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 2 november 2020, 14:14

Leestijd: < 1 minuut

Euromaster voegt drie nieuwe Euromaster Lease Service Points toe aan het netwerk. Daarmee komt het aantal Lease Service Points uit op 31 stuks, naast de bijna 100 eigen Euromaster-vestigingen.

Hiermee komt Euromaster nog dichter bij de zakelijke leaserijder te staan, met name voor de bandenwissels.

Een van de drie nieuwe partners voor het Euromaster Lease Service Point netwerk is de Renault- en Dacia-dealervestiging van Bochane in Zutphen. Daarmee is dat de derde Bochane-vestiging die zich aansluit bij het Euromaster LSP-netwerk. Eerder deden de Bochane-vestigingen in Ede en Lelystad dit al.

De tweede nieuwe partner is Subaru-dealer Steeman Automotive in Haarlem. “Een regio die voor ons nog een witte vlek was. Nu dus ingevuld door Steeman, die overigens ook aangesloten is bij James Autoservice. Daarmee al de vierde James-partner die ook Lease Service Point wordt”, meldt Dick de Goey, manager Partnerships Network bij Euromaster.

De derde nieuwe deelnemer aan het Euromaster Lease Service Point netwerk is Bandenservice Tom in Landgraaf. De onderneming is recentelijk pas opgericht en wil zich nadrukkelijk als bandenspecialist profileren.

Tags: , ,

Uitleveren ID.3 beperkt min…Nieuwe vestiging Breda eerste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties