fbpx
bekeken: 3074 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,56)

Drie nieuwe vestigingen voor James Auto Service

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 april 2015, 09:02

Leestijd: < 1 minuut

James Auto Service opent deze maand vestigingen in Groningen, Roermond en Enspijk. Vanaf nu zijn auto’s van alle merken, typen en bouwjaren welkom bij deze bedrijven, waar onderhoud wordt gedaan aan particuliere auto’s en aan leaseauto’s.

James-ondernemer van het eerste uur, Theo van Alst, verhuist zijn vestiging deze week van Bedum naar Groningen. “Het is altijd een wens geweest in de stad zelf te zitten en de tijd was er nu rijp voor. We maken deze stap samen met James; het enthousiasme en het vertrouwen is er aan beide kanten”.

Dat bevestigt ook de stap die Behrang Koshbakht, de ‘B’ van BMF Venlo deze maand zet. “We hebben inmiddels een aantal jaar ervaring met James. Onlangs deed de mogelijkheid zich voor een pand in Roermond te huren. Een enorme stap waar we stevig onze schouders onder zetten. Deze week is de verbouwing klaar en uiterlijk maandag verwelkomen we onze eerste zakelijke en particuliere klanten. We kunnen vol profiteren van de ervaringen die we in Venlo met James hebben opgedaan”.

“James staat voor Leven zonder Autozorgen en dat staat ons zeer aan. Excellente service is wat wij willen bieden aan al onze klanten eender met welk merk auto ze ook rijden. Iedereen mag zich welkom voelen bij ons’, aldus Corné Blom van de nieuwe vestiging in Enspijk.

Tags: ,

Dagelijks 400 gevallen van…Audi maakt 'brandstof van de…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties