bekeken: 2886 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Na drugsvondst gesloten garage blijft dicht

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 december 2018, 12:21

Leestijd: < 1 minuut

Het begin november op last van de burgemeester van Soest gesloten bedrijfspand van Blink Auto blijft op slot. De eigenaar die de sluiting in een spoedprocedure aanvocht bij de rechter kreeg donderdag geen gelijk.

Blink Auto ging vorige maand voor de duur van een jaar dicht, na de vondst van drugs. Bij één van de drie in beslag genomen auto’s troffen politie en douane bij technisch onderzoek een ingebouwde verborgen ruimte aan. Verder bevonden zich verstopt in het plafond enkele plakken hasj, alsmede cocaïne en xtc-pillen. Volgens de burgemeester was het de tweede keer dat in het autobedrijf drugs werden aangetroffen.

Specialiteit

Volgens lokale media betoogde de eigenaar bij de voorzieningenrechter dat hij geen weet had van de drugs. Die zouden zich daar al langer dan drie jaar hebben bevonden (Blink Auto bestaat sinds 2015). Juist de verwijdering van geheime bergplaatsen in auto’s zou de specialiteit van zijn bedrijf zijn. Ook voerde de eigenaar aan dat gedwongen sluiting het einde van zijn zaak betekent. Maar de rechter oordeelde gisteren dat de beslissing van de burgemeester juridisch in de haak is en wees daarmee de eis af.

Tags: , ,

'Rabobank mag leaseauto's niet…2018: bijna 7 procent meer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties