fbpx
bekeken: 2144 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Drukbezocht afscheid Johan – Gami – Schaay

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 maart 2018, 09:18

Leestijd: 2 minuten

Met een drukbezochte feestavond annex mini-huisbeurs is gisteravond in Arnhem Gami-oprichter Johan Schaay uitgezwaaid. Vijftig jaar na de oprichting gaat de grossier nu verder onder de vlag van Fource.

Bij binnenkomst konden bezoekers poseren met een lijst waarop voor de gelegenheid het oorspronkelijke Gami-naambordje was bevestigd. Verspreid over de middag en avond kwamen zo’n 350 klanten, familie en bekenden af op het afscheid.

Primaparts

De inmiddels 72-jarige Johan Schaay (met naast hem op de foto Primaparts operationeel manager Ruud Houben) ziet zijn onderneming Garage Auto Materialen Import niet volledig in vreemde handen komen: voor de operationele zaken tekent zijn zoon Pascal. Eindverantwoordelijk is echter sinds de overname in augustus vorig jaar Primaparts. Later dit jaar zal die naam waarschijnlijk de naam Gami gaan vervangen. In zijn dankwoord benadrukte de oprichter het belang van teamwork om prestaties neer te zetten. Illustratief in dat verband is het inmiddels 42-jarige dienstverband van Theo Siebum, actief in de buitendienst.

Namens Fource kreeg de Gami-oprichter hotelvoucher voor twee personen. De hoeveelheid cadeaus die de bezoekers meenamen was zo groot dat vandaag een tweede afleverrit met de bedrijfswagen nodig is. Autoreparatie P. Lammers uit Westervoor won een gevulde gereedschapswagen van Sonic.

Ruimere keus

De grossierderij op bedrijventerrein De Overmaat in Arnhem heeft sinds de overname een fikse verandering ondergaan. Zowel het aantal merken als de breedte van de programma’s is vergroot. Daardoor heeft de klant voor diverse productgroepen een ruimere keus, uit zowel A-lijnen als huismerken uit de Fource-stal. Al met al is het aantal artikelen in het magazijn verdubbeld. Ter illustratie van hetgeen er allemaal mogelijk is onder de Fource-vlag gaven tijdens het open huis veertien leveranciers een productdemonstratie. Behalve de beschikbaarheid is ook de bezorging op een hoger plan gebracht. Klanten van Gami profiteren voortaan van de logistiek bij Primaparts, waar dagelijks zes keer een vaste bezorgroute wordt afgelegd langs de dertien vestigingen. Ook vanuit het centraal magazijn in Schiedam vertrekt twee keer daags een rit richting het oosten.

Concepten

Door de overname is Gami ook partner voor de concepten Autocrew, James, Autofirst, Carteam en Bosch Car Service en Automotive Academy. De webshop is sinds medio januari gekoppeld aan Carsys.

 

Tags: , , ,

Volvo XC60 World Car of the…Column Tjeerdsma: alles nieuw
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties