bekeken: 2375 x
Waardeer dit artikel:
160 votes, average: 2,63 out of 5160 votes, average: 2,63 out of 5160 votes, average: 2,63 out of 5160 votes, average: 2,63 out of 5160 votes, average: 2,63 out of 5
(2,63)
(Inloggen is vereist)

Drukbezochte opening elfde vestiging Koskamp

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 september 2016, 08:29

Leestijd: < 1 minuut

Enige honderden bezoekers, veelal van autobedrijven uit de regio, waren gisteravond aanwezig bij de officiële opening van Koskamp Zutphen. De vestiging aan de Litauensestraat is de elfde van de grossiersgroep.

Ter plekke konden de belangstellenden zich breed informeren over het aanbod van de grossiersgroep, niet in de laatste plaats door een kijkje te nemen in het gloednieuwe magazijncomplex.

In zijn openingsspeech meldde directeur Bram Teun Koskamp dat autobedrijven bij Koskamp op meer kunnen rekenen dan alleen maximale beschikbaarheid van onderdelen en banden. Tot de dienstverlening behoren ook marketingondersteuning, technische en commerciële trainingen, productinformatieavonden en bovenal het delen van kennis – niet in de laatste plaats bij het belangrijke onderwerp connectiviteit. “Zeker binnen het universele autobedrijf is telematica een thema waaraan nog te weinig aandacht wordt geschonken. In de nabije toekomst, en eigenlijk al vandaag, wordt de mate van digitale koppeling bepalend voor de loyaliteit. Vergeet niet dat voor de hele aftermarket bedrijfskolom de eurostroom begint bij de werkplaatsklant. Die betaalt de factuur van het autobedrijf.”

Tags: , , , , , ,

Man betaalt meer voor…Autoschade Herstel Groep ook…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties