fbpx
bekeken: 758 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

EDGe Mobility: 45 aangesloten autobedrijven

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 september 2020, 09:54

Leestijd: < 1 minuut

EDGe Mobility, het netwerk van EV-specialisten, heeft onlangs vijf autobedrijven aangesloten. Daarmee staat de teller op 45. De nieuwkomers zijn na diverse opleidingen en een audit toegelaten.

EDGe Mobility biedt de autobedrijven erkenning als EV-specialist en ondersteunt ze met de benodigde kennis, informatie, equipment en marketing. De meest recente toetreders zijn:

  • Autobedrijf Mudde en Kok Urk
  • Vakgarage Klaster Oldemarkt
  • Vakgarage van der Meer Gytsjerk
  • AutoCrew Terpstra Sexbierum
  • Ben de Rooy Car-repair B.V. Sint Philipsland

Onderhoud

Ben de Rooy vindt erkenning belangrijk, omdat klanten met een elektrische of hybride auto op die manier weten waar zij terecht kunnen voor goed advies en onderhoud. “Maar we zijn ook aangesloten bij EDGe Mobility voor de ondersteuning. Er komt veel op je af om het onderhoud aan een elektrische auto goed uit te kunnen voeren. Niet alleen het technisch aspect verschilt, maar ook klantvragen zijn heel anders dan bij auto’s met een verbrandingsmotor. De klant wil veel weten over elektrisch rijden op zich en over bijvoorbeeld laden en wat hiervoor nodig is. EDGe Mobility geeft ons al deze informatie en hierdoor zijn wij voor de klant van toegevoegde waarde.”

EDGe Mobility is een in september 2019i gestart initiatief van Innovam en AutoNiveau. Het voorziet in EV-opleidingen, kennis en support door EV-specialisten, en Remote Diagnostics support.

Tags: , , , , ,

Autobedrijven loyaal aan…TUE: Elektrische auto’s…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties