fbpx
bekeken: 691 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

EDGe Mobility biedt check van batterij EV

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 september 2020, 16:14

Leestijd: < 1 minuut

Om autobedrijven en hun klanten te informeren over de staat van de batterij in een gebruikte elektrische auto biedt EDGe Mobility sinds kort een State of Health rapport.

Het laat zien hoe de test van dit Hoog Volt Batterijenpakket is uitgevoerd en wat de huidige toestand is. Daarmee ontstaat duidelijkheid bij de aan- of verkoop van een EV.

Volgens de initiatiefnemers van EDGe Mobility (Innovam en AutoNiveau) wordt het voor autobedrijven steeds belangrijker om de kwaliteit van het batterijenpakket te weten. De eventuele kosten van een vervangende set zijn dusdanig hoog, dat de kwaliteit van het bestaande pakket een groot verschil maakt voor de inruilprijs. Voor autobedrijven is het daarom goed om vooraf te weten waar zij aan toe zijn. Hetzelfde geldt voor de automobilist die een gebruikte elektrische auto koopt, zegt EDGe Mobility: “Als klant wil je zekerheid dat er geen hoge kosten volgen na de aanschaf.”

EDGe Mobility ondersteunt autobedrijven op het gebied van elektrisch rijden door middel van opleidingen, kennis en (remote) support door specialisten.

Tags: , , , ,

Van Riel opent derde locatie…Wegdekaandeel all-seasonbanden…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties