bekeken: 695 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Eerste certificaat Carteam EV Specialist

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 februari 2020, 15:42

Leestijd: < 1 minuut

Garageconcept Carteam Nederland heef zijn eerste certificaat ‘EV Specialist’ uitgereikt. Tim Pronk, eigenaar van Carteam Garage Pronk in het Noord-Hollandse De Goorn nam het bijbehorende gevelschild in ontvangst.

Het groeiende aandeel elektrische voertuigen in het Nederlandse wagenpark vraagt volgens Carteam om aanpassingen en investeringen bij autobedrijven. Daarbij gaat het zowel om specialistische vakkennis als om apparatuur voor onderhoud en reparatie. De vestigingen die deelnemen aan de formule Carteam kunnen sinds kort de module ‘Elektrische Voertuigen Specialisatie’ volgen, met een reeks trainingen en materialen. Bij succesvolle afronding krijgen ze daarvan een vermelding op de eigen Carteam-website. De module bestaat onder meer uit een trainingsprogramma dat wordt afgesloten met een examen.

NEN-gekeurd

De garages worden voorzien van de juiste werkplaatsuitrusting, waaronder NEN-gekeurd gereedschap en een helpdesk beschikbaar zijn voor ondersteuning. Een periodieke audit moet zorgen dat de EV-vakkennis op peil blijft.

Carteam is een samenwerkingsverband van onafhankelijke universele garagebedrijven. “Deze nieuwe module is een logische volgende stap voor ons netwerk”, zegt Martin Bedorf, initiatiefnemer en directeur van Carteam Nederland.

Tags:

RDW: ruim 700 sjoemeldiesels…Nieuw systeem voor (de)montage…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties