bekeken: 770 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Eerste Insiders Classic & Cabrio Rally in aantocht

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 juli 2019, 11:50

Leestijd: < 1 minuut

De Golfchallenge, On the Move of de Inburgeringscursus: voor leden van Automotive Insiders zijn het inmiddels bekende termen. Eind september wordt met de Insiders Classic & Cabrio Rally aan dit rijtje een nieuw en regelmatig terugkerend evenement toegevoegd.

De Insiders Classic & Cabrio Rally wordt gehouden op zaterdag 28 september. De deelnemers verzamelen in De Landgoederij te Bunnik voor registratie en uitleg, waarna de klassieke auto’s (25 jaar of ouder) en cabrio’s volgens een strak schema zullen vertrekken. Dan begint voor deelnemers het sportieve element: het vinden van de juiste routes langs controleposten middels het voor dit soort evenementen bekende bolletje-pijltje-principe.

Voor niet-ingewijden: de aanwijzingen in het routeboek beperken zich tot aanwijzingen waarbij het bolletje de positie van de equipe voorstelt en het pijltje vanaf dat bolletje de te nemen route. In combinatie met afstanden in meters ontstaat zo een sportieve uitdaging waarbij het doel is een rit te rijden met zo min mogelijk strafpunten. Voor de goede orde, het is geen race en de verkeersregels blijven leidend. Deze constructie betekent dat inschrijvende teams altijd met twee personen dienen te zijn: chauffeur en navigator.

De route leidt langs een lunchlocatie waar niet alleen de inwendige mens verzorgd wordt, wat rust genomen kan worden na de inspanningen, maar er bovenal lekker genetwerkt kan worden met collega’s uit de branche. De middagroute voert uiteindelijk weer terug naar De Landgoederij waar de deelnemers een barbecue wacht en er wederom volop gelegenheid is tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

Automotive Insiders en mediapartner Aftersales Magazine willen met deze Rally niet alleen een geslaagd netwerkevent toevoegen aan de kalender. De organisatie wil zo geld op te halen voor een goed doel, waar op dit moment de laatste afrondende gesprekken mee worden gevoerd.

Meer weten of wellicht al inschrijven? Dat kan door een e-mail te sturen naar rob@aftersalesmagazine.nl onder vermelding van ICCR 2019, de namen van de twee deelnemers en de beoogde auto. Let op: het aantal startnummers is beperkt en de volgorde van inschrijving is bepalend.

Tags: , , ,

Focwa onderzoekt schadelast…Bosch en Daimler krijgen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties