bekeken: 1605 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Effecten corona op werkplaats nog minimaal

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 maart 2020, 10:33

Leestijd: 1 minuut

Uit een belrondje langs een aantal grossiers in ons land blijkt dat de effecten van de coronacrisis op de werkplaatsomzet bij universele autobedrijven nog minimaal is.

De grossiers zitten bovenop de dagelijkse praktijk. Hun omzet is wat het universele autobedrijf aan onderdelen versleutelt. Door hun nauwe binding met de door hen ondersteunde werkplaatsconcepten, weten zij goed hoe de vlag erbij hangt.

De actualiteit is dat de planborden tot eind volgende week redelijk tot goed gevuld zijn. De verplichte apk’s worden door de consument in combinatie met onderhoud nog steeds besproken. En ook op het verzoek voor een bandenwissel wordt positief door de klanten gereageerd.

Communicatie

Wel horen we vanuit de werkplaatsen dat de toestroom van passanten is afgenomen. Daar zal dus aan getrokken moeten worden. Belangrijk is dan ook dat autobedrijven in hun communicatie met potentiële werkplaatsklanten duidelijk laten merken welke voorzorgsmaatregelen er zijn genomen om de klanten risicoloos te ontvangen: hoe gaat het bedrijf om met de klant en met zijn of haar auto. Communiceer duidelijk dat er stoelhoezen worden gebruikt als een monteur in de auto heeft gezeten, of dat een ontsmettingsdoekje voor het stuurwiel wordt gebruikt. Het zijn eenvoudig waar te maken beloften die de klant gerust kunnen stellen.


Aftersales Magazine is benieuwd naar de effecten van de coronacrisis.

Mogen we een paar minuten van uw kostbare tijd vragen voor het invullen van onze corona-enquête?

De resultaten worden gebruikt voor een verslag op onze website.

Ga naar de enquête

Tags: ,

Bandenomzet gelijk ondanks…Driedaags Tesla Training Event…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties