fbpx
bekeken: 656 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Elise Gerritsen in raad van toezicht VOC

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 27 oktober 2020, 13:51

Leestijd: < 1 minuut

Elise Gerritsen treedt per 1 november toe tot de raad van toezicht van het vakcentrum voor de carrosseriebranche VOC.

In de woorden van VOC heeft Gerritsen “ruime ervaring in het leiden en begeleiden van bedrijven in transformatie, waarbij zij het versterken van leiderschap en duurzame organisatieontwikkeling als cruciale succesfactoren ziet. Gerritsen zet de mens, de communicatie, samenwerking en verbinding op één.”

Onderscheidend

Gerritsen vormt samen met Douwe Bekius en Gerard Vesseur de volledige raad. Zelf zegt zij: “Wat mij opvalt aan VOC is het gedegen en duidelijke aanbod van opleidingen en trainingen voor de carrosseriebranche. Zoals iedere opleider is VOC aan de slag met het aanbieden van meer digitale, flexibele en innovatieve leervormen. Het echte onderscheidend vermogen wordt door de mensen van VOC bepaald. Als zij voelen dat ze impact kunnen maken in hun vak of leiderschap, waardoor klanten, cursisten en stakeholders van VOC zich ook verder kunnen versterken, dan is er voor iedereen winst te behalen. Daar draag ik heel graag aan bij.”

Divers

Piet Hompus, waarnemend directeur VOC: “We zijn verheugd met de komst van Elise. De diversiteit aan persoonlijkheden en competenties in de Raad van Toezicht is een goede zaak voor VOC.”

Douwe Bekius, voorzitter van de Raad van Toezicht van VOC: “Elise heeft aandacht voor de mensen binnen en buiten VOC. Zij is een waardevolle aanvulling en wij zijn verheugd dat de Raad van Toezicht van Stichting VOC nu compleet is. Er zijn al belangrijke en mooie stappen gezet, en met Elise erbij kunne n we alle andere vraagstukken de komende tijd vastpakken.”

Directiewisseling bij Koopman…Marien Kreuger vertrekt bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties