bekeken: 777 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Equip Auto 2019 was het bezoeken waard

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 oktober 2019, 13:16

Leestijd: < 1 minuut

Met een kleine 100.000 bezoekers en 1.200 exposanten (waarvan overigens bijna 300 relatief kleine stands, met veelal Chinese aanbieders) was editie 2019 van vakbeurs Equip Auto succesvol te noemen.

Er was dit jaar goed ingespeeld op de Europese actualiteit. PSA bijvoorbeeld presenteerde uitgebreid haar Distrigo-concept, dat een wereldwijde uitrol beleeft. Verder kende de beursvloer een groot aanbod van ADAS-kalibratiesystemen, digitalisering en diagnose. Ook de grote grossiersgroepen met hun werkplaatsconcepten waren volop aanwezig. In de zijlijn was er aandacht voor elektrificatie en competenties op de werkvloer.

Internationale bezoekers

Hoewel Equip Auto zich steevast presenteert als een internationale vakbeurs, is er relatief veel aandacht van de standhouders voor de Franse markt en de Noord-Afrikaanse (Franstalige) landen. Het percentage internationale bezoekers was volgens de organisatie 22 procent hoger dan tijdens de vorige editie, in 2017. Ook al is het aantal bezoekers uit Nederland traditioneel relatief klein, voor hen was Equip Auto wederom het bezoeken waard.

In de komende editie van Aftersales Magazine een uitgebreid verslag van Equip Auto 2019.

Tags: , , , ,

Roetfilterservice.net mikt op…Europese opmars SUV houdt aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties