fbpx
bekeken: 2290 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,70)

Equip Auto publiceert shortlist Innovatie Awards

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 augustus 2015, 10:03

Leestijd: < 1 minuut

Ook dit jaar organiseert Equip Auto weer de Grands Prix Innovatie Awards. De jury, bestaande uit journalisten van tientallen internationale vakbladen, heeft inmiddels uit honderden inzendingen een shortlist van dertig nominaties geselecteerd in vijf categorieën. Op 10 september worden voor elke categorie de Gold en Silver awards toegekend. De uitreiking van deze prijzen vindt plaats op 13 oktober, de eerste beursdag.

De ‘International Grands Prix for Automotive Innovation’ wordt door de Equip Auto georganiseerd in samenwerking met de Franse (AFPA – Vereniging van Automotive Pers en AJTE – Vereniging van Technische en Economische Journalisten) en de internationale pers. Dit zijn in totaal zestig journalisten uit twintig landen, waaronder ook de Nederlandse vakbladen Aftersales Magazine, Automobiel Management, Auto & Motor Techniek en Automotive. Zij kiezen de meest innovatieve producten die door de exposanten van de Equip Auto voorgedragen zijn.

De dertig genomineerde bedrijven/producten zijn verdeeld over vijf productcategorieën: eerste montage, onderdelen en aftermarket, connectivity, services en ten slotte werkplaatsequipment.

De volledige shortlist is na te lezen op de website van Equip Auto.

Tags: , , , , , ,

Rocar-Tech neemt Ahcon in…Zakenbank dicht Tesla grote…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties