fbpx
bekeken: 772 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Eurol breidt Bag-in-box-productlijn uit

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 november 2020, 13:59

Leestijd: < 1 minuut

Na de introductie van de Bag in box eerder dit jaar breidt Eurol de productlijn uit met twaalf nieuwe productvarianten. De uitbreiding naar in totaal 31 varianten komt door de toenemende vraag uit de markt naar de 20 literverpakkingen.

Bart Boerboom, salesmanager Nederland bij Eurol: “We zien dat de verkoop van de Bag in box direct na de introductie in mei dit jaar een enorme vlucht heeft genomen. We kiezen er daarom voor om het Bag-in-box-assortiment uit te breiden met diverse motoroliën, transmissieoliën en remvloeistof.”

Gebruiksgemak

De Bag in box bestaat uit een kunststof zak met een tapkraan, verpakt in een stevige recyclebare kartonnen verpakking. Deze massieve verpakking beschikt over handgrepen waardoor de doos gemakkelijk te tillen is. Door de luchtdichte verpakking komt de vloeistof als een constante stroom uit de Bag in box. De Bag in box past in de bestaande Eurol-werkplaatsstelling van 12×20 liter.

Duurzaam

Volgens Eurol bevat de Bag in box maar liefst 89 procent minder plastic dan een kunststof verpakking. Bovendien neemt het volume aan afval af met meer dan 90 procent. Na gebruik kan de doos bij het oud papier worden gezet en de plastic zak bij het restafval. Het karton van de Bag in box is 100 procent recyclebaar.

Column Barend Luiting: Morgen…Winst Leaseplan daalt 21,3…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties