bekeken: 636 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Eurol introduceert app Olieadviseur

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 23 oktober 2019, 14:27

Leestijd: 1 minuut

De online olieadviseur van Eurol is vanaf nu ook als app verkrijgbaar: ‘Eurol Oil Advisor’. Hiermee wil Eurol het mogelijk maken om overal en altijd een olieadvies in te winnen.

De gratis app is te downloaden voor zowel het Apple- als het Android-besturingssysteem. Qua functionaliteit is de olieadviseur op de app gelijk aan de versie op de Eurol-website.

“Met deze eenvoudig te gebruiken app willen we tegemoetkomen aan de wensen van professionele gebruikers”, zegt Dennis Marsman, marketing manager bij Eurol. “Zij willen ter plekke bij een machine of voertuig snel en eenvoudig een olieadvies inwinnen. Maar ook voor onze dealers en consumenten bieden we met deze online dienst extra gemak.” Inmiddels zijn ook de iPads bij Eurol-dealers aangesloten op de app. Door de dertien verschillende taalfuncties voor de internationale partners verwacht Marsman een groot wereldwijd gebruik.

De app adviseert aan de hand van kentekeninvoer of door te zoeken op merk, model en type over smeermiddelen. Daarbij gaat het om personenauto’s, trucks, landbouwvoertuigen, motorfietsen en oldtimers.

Tags: , ,

Brand verwoest werkplaats Hobo…FCA bouwt assemblagelijn…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties