fbpx
bekeken: 773 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Eurol introduceert Fleetcheck

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 16 september 2020, 13:40

Leestijd: < 1 minuut

Eurol introduceert Fleetcheck, een voorraad- en assortimentsadvies op maat voor autogarages. Garagebedrijven kunnen zo het rendement op smeermiddelen verhogen. De chekc is gratis voor leden van het concept Eurol Service Point.

De nieuwe dienst is gebaseerd op de kentekens van alle auto’s die een garagebedrijf het afgelopen jaar heeft onderhouden, gecombineerd met de totale jaarvolumes aan smeermiddelen. Op basis van deze gegevens, aangevuld met de ervaring van de Eurol-adviseurs, krijgt de garagist een advies dat is toegespitst op de eigen situatie.

Inzicht

De check biedt werkplaatsen meer inzicht, lagere voorraadkosten, minder stilstand en besparing op opslagruimte, zegt Bart Boerboom, Sales Manager Nederland. “Per product kijken we naar de meest geschikte verpakkingsvorm, inclusief de werkplaatsmaterialen om producten veilig en duurzaam op te slaan en te gebruiken. Daarnaast nemen we milieuaspecten en mogelijkheden voor afvalbesparing mee. Dat heeft een directe positieve invloed op de bedrijfsvoering.”

Rendement

Voor garagisten wordt het volgens Boerboom steeds lastiger om het ideale assortiment en voorraadniveau te bepalen. Dit komt omdat het aantal varianten smeermiddelen, koelvloeistoffen en aanverwante producten al jaren toeneemt. “Een garagist wil snel de juiste smeermiddelen beschikbaar hebben, maar ook de kosten van inkoop, voorraad en opslag onder controle houden. De Fleetcheck geeft concrete adviezen en zorgt daarmee dat het rendement op smeermiddelen stijgt.”

Tags: , , , ,

Vijf sterren NCAP voor nieuwe…Bovag: nieuw BPM-moment…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties