fbpx
bekeken: 1351 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,57)

Eurol viert veertigjarig jubileum

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 februari 2017, 08:51

Leestijd: < 1 minuut

Feest bij Eurol: vandaag is het precies veertig jaar geleden dat op 1 februari 1977 Johan Pfeiffer zijn bedrijf startte. Onder zijn leiding groeide de Twentse onderneming uit tot een internationaal oliemerk, inmiddels wereldwijd verkrijgbaar in 75 landen.

In de voorbije vier decennia bouwde de oprichter het merk uit en ging hij de producten zelf blenden om kwaliteit en levertijden te waarborgen. De productrange groeide uit naar een totaalassortiment smeermiddelen, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten.

Zoon Martijn Pfeiffer nam twee jaar geleden de dagelijkse leiding over. Ondanks de internationale expansie is Eurol volgens hem een Nederlands familiebedrijf gebleven. “Onze medewerkers zetten zich elke dag in om klantverwachtingen te overtreffen. Ondernemerschap, kwaliteitsbewustzijn en een gezonde ambitie zijn voor ons belangrijke succesfactoren.”

Jubileumlogo

Eurol laat het veertigjarig bestaan niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo is een jubileumlogo ontwikkeld, dat het hele jaar door te zien is op beurzen, website, campagnes en social media. Verder komt er een jubileumcampagne met diverse activiteiten voor medewerkers, klanten en ‘Eurol-fans’.

In 2017 begint de nieuwbouw in Almelo. “Als er meer elektrische auto’s komen, zal de vraag naar motorolie logischerwijs op termijn verminderen”, zegt Martijn Pfeiffer over de toekomst van Eurol. “Maar alles wat beweegt moet gesmeerd worden, dit geldt voor zowel voertuigen als machines. Uiteindelijk zal er altijd behoefte zijn aan hoogwaardige smeermiddelen.”

Tags: , ,

50 procent meer elektrische en…Defect tpms…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties