bekeken: 274 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Euromaster breidt wagenpark uit

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 23 maart 2019, 15:28

Leestijd: < 1 minuut

Euromaster gaat zijn wagenpark dit jaar uitbreiden met 57 mobiele servicevoertuigen, bestaande uit bestelwagens voor pechservice aan personenvoertuigen en mobiele werkplaatsen voor grotere voertuigen.

Salesmanager Ewoud Postma: “Met de uitbreiding van onze mobiele service kunnen we méér klanten sneller en beter van dienst zijn. We merken dat onze klanten een vast aanspreekpunt, dat hen uit de brand helpt bij een pechgeval, waarderen. De voertuigen die we inzetten, zijn voorzien van de modernste apparatuur om banden of complete wielen op een professionele, veilige manier te vervangen.”

Pechservice

De afgelopen maanden zijn al twintig nieuwe Volkswagen Crafters, zestien Peugeot Boxers en één Mercedes Sprinter afgeleverd.

De bestelwagens die Euromaster inzet voor zijn pechservice zijn ingericht door Van De Zaag en voorzien van Euromaster belettering, volgens de voorschriften van Rijkswaterstaat om langs de weg te mogen werken, en een nieuwe of reviseerde compressor van Creemers.

 

Tags: , ,

Bovag stuurt brandbrief om bpmRAI Vereniging: snelheid…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties