fbpx
bekeken: 838 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Euromaster sponsort Gamma Racing Day

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 augustus 2020, 13:48

Leestijd: < 1 minuut

Bandenspecialist Euromaster, dochteronderneming van Michelin, verbindt zijn naam als evenementpartner aan de Gamma Racing Day. Het race-evenement vindt plaats van 25 tot en met 27 september aanstaande op het TT-circuit in Assen.

Bij Euromaster kunnen liefhebbers zich inschrijven om kans te maken op een rit als passagier in een race-auto op het circuit, een plek op de gastenlijst of, via Gamma, een set van vier Michelin-banden, die bij een vestiging van Euromaster kan worden gemonteerd.

Coronaproof

“Auto’s en alles wat daarmee te maken heeft, is onderdeel van ons DNA en zo ook de autosport”, zegt commercieel directeur Michel Coenen van Euromaster. “Deze passie delen wij graag middels deze samenwerking. Een evenement, volledig verantwoord georganiseerd volgens de laatste RIVM-maatregelen, samen met gerenommeerde partners. Ook in uitdagende tijden blijven wij graag betrokken en zoeken wij de verbinding met klanten en partners. Wij zijn ervan overtuigd, gezien het veelzijdige programma van de Gamma Racing Day, dat alle bezoekers spectaculaire autosportmomenten op een veilige manier gaan zien. Wij dragen graag ons steentje bij aan dit unieke raceweekend met zeer exclusieve ervaringen. Met plezier nodigen wij andere autoliefhebbers uit om dit samen met ons te beleven.”

Aantal autobranden blijft…EVBox en The Mobility House…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties