Events

De uitdagingen van de schadesector

06122018_schade

 

Alle rampspoedverhalen ten spijt: de schadebedrijven hebben het drukker dan ooit. Tot zover het goede nieuws. De sector staat echter ook nog voor een aantal uitdagingen die om aandacht schreeuwen:

  • Het nijpende personeelstekort
  • De snelheid en hoeveelheid aan technologische veranderingen
  • Het stijgende aandeel van onderdelen ten koste van arbeid
  • De impact die ADAS-systemen op termijn op het schadevolume zullen hebben

Tijdens het event van Automotive Insiders komen al deze onderwerpen in de meest brede zin aan bod en worden de problemen én verschillende oplossingen besproken.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden


Het 7e Nationaal Aftersalescongres | UITVERKOCHT

header_still_ac18

Het zevende Nationaal Aftersalescongres vindt plaats op woensdag 12 december, als vanouds in Studio A12 in Bunnik.

Het Nationaal Aftersalescongres mag zich verheugen in een groeiende populariteit. De laatste editie werd bezocht door zo’n 400 branchegenoten. Ook op woensdag 12 december verwacht Aftersales Magazine een vergelijkbaar aantal bezoekers te mogen verwelkomen op het evenement, dat een vaste waarde is geworden op de automotive agenda.

Weten wat u kunt verwachten? Bekijk de terugblik van het 6e Nationaal Aftersalescongres.


Rendement leasesector onder toenemende druk

18122018_leasing

 

De rendementen in de leasesector waren het afgelopen jaar skyhigh, mede dankzij de opgebloeide economie. Toch zijn er kanttekeningen te plaatsen en is het maar de vraag of de onderliggende cijfers net zo florissant zijn.

Wat zal de invloed zijn van het dieselschandaal op de restwaardes, in welke mate beïnvloedt het succes van privatelease het rendement per contract en welke investeringen moeten worden gedaan voor een verdere automatisering? Wat is het effect van het elektrificeren van het wagenpark en wat gebeurt er met de kosten voor onderhoud en reparatie? Allemaal vragen die ter sprake komen op het event van Automotive Insiders op 18 december.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties