Events

Nationaal Schadecongres

nsc_header_2019

Het repareren van auto’s wordt complexer, de onderdelen duurder, kalibratie komt steeds vaker om de hoek kijken en extra inspanningen op het gebied van opleidingen zijn noodzakelijk. Tegelijkertijd komen steeds meer data beschikbaar die het de schadebedrijven mogelijk moeten maken om beter en sneller te kunnen repareren.

Hoe slaat de balans door? Op het Nationaal Schadecongres, dat plaatsvindt op 10 september, zal de discussie zich toespitsen op de kwaliteit van het schadeherstel en het prijskaartje dat daaraan hangt.

Line-up:

  • Anton Cornelissen, TOI-opleidingen
  • Martin Kaspers, PSA Retail Nederland
  • Richard Schram, Euro NCAP
  • Derk Roodhuyzen de Vries, Fixico
  • Paneldiscussie met Joost den Elzen (schade-ondernemer), Glenn Jacobs (Hertz) en Erwin Renkema (UAS)
  • Bas Nijhuis, internationaal voetbalscheidsrechter
  • Presentatie: Felix Tenniglo

Bezoek de website van Automotive Insiders voor meer informatie en aanmelden.

 

OTM bedrijfsbezoek bij Parts On Demand

2019-11-05_otm_pod_header

Na eerdere succesvolle On The Move bedrijfsbezoeken is Automotive Insiders op 5 november te gast bij een wel heel bijzonder bedrijf. Het gaat om het Utrechtse bedrijf Parts On Demand dat net zo makkelijk 1 of 100.000 stuks levert. Binnen een week heb je de onderdelen in huis.

Ook produceren zij desgewenst speciaal gereedschappen of mallen. Tools werden tot voor kort uitsluitend gemaakt door te draaien of te freezen. Bij Parts On Demand doen ze het sneller en goedkoper met 3-D productie. Met een betrekkelijk klein team van medewerkers waaronder verschillende engineers leveren ze aan internationale klanten binnen en buiten de autobranche.

Benieuwd naar hun verhaal en wil je het bedrijfsproces van nabij bekijken? Meld je dan snel aan!

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties