Events

Aftermarket event

20190319_1250

Op het aftermarket event van 19 maart zullen Freek Blekxtoon (GroupAuto Nederland) en Bas Wintjes (Wesp) de degens kruisen over de impact die de connected car heeft op de sturing richting werkplaats.

Daarvoor zal Vipin Moharir, CEO Gateway Group, het spits afbijten met een bijdrage over welke ontwikkelingen we de komende jaren kunnen verwachten op het gebied van aftersales waarbij ook nadrukkelijk wordt stilgestaan bij de impact die internationale ontwikkelingen zullen hebben.

Frank Toebes, bedrijfseconoom en directeur NRF Group heeft een uitgebreide internationale ervaring en is onder meer werkzaam geweest bij Denso. Hij is ook bestuurslid RAI Automotive Industries.

Stefan Taubert is onder meer voorzitter van de Blockchain expertgroep van Shopping Tomorrow. Is het terecht om met de koersval van de bitcoin ook blockchain ten dode op te schrijven of is er nog wel degelijk perspectief voor de blockchain? Stefan verschaft inzicht in blockchain, de (on)mogelijkheden en de betekenis ervan voor de autobranche.

Eind vorig jaar is een voorstel gepubliceerd voor een nieuwe wet, de Wet franchise. Op dit moment heeft Nederland geen specifieke regels voor franchiserelaties. Dit wetsvoorstel wil daar een einde aan maken. De wet bevindt zich nog in de consultatiefase, maar kan belangrijke gevolgen hebben voor dealercontracten en franchiseformules in de aftersales markt. Automotive advocaat Caspar Rutten zal u met zijn presentatie verder bijpraten.

Voor aanmelden en meer informatie klik hier.

Het Nationaal Telematicacongres

20190402

Op 2 april vindt voor de derde keer het Nationaal Telematicacongres plaats. Dit keer in de onlangs nieuw opgeleverde locatie in de voormalige Tinfabriek in Naarden.

Op het congres zal onder andere de user case van Hello Fresh ontleed worden door de betrokken stakeholders:

  • Hello Fresh
  • StreetScooter
  • Geotab / FleetCarma
  • Moove

Evert-Jeen van der Meer, client director bij AON Risk Solutions zal ook een presentatie verzorgen. In zijn bijdrage zal hij ingaan op de vraag hoe telematica kan bijdragen aan betaalbare mobiliteit.

Jan Peter Oving, algemeen directeur van de Pala Group zal eveneens een bijdrage leveren.

Houd de site in de gaten voor de laatste updates.

Save the date: 8 mei | Schade-event

20190508_1250

8 mei vindt er een schade-event plaats met onder andere de verkiezing Smart Repair Hersteller van het Jaar plaats.

Houd de website in de gaten voor meer informatie!

De Automotive Insiders Golfchallenge

20190524

24 mei vieren we het 10-jarig jubileum van het hét golfevent van de autobranche: De Automotive Insiders Golfchallenge.

Vele sponsoren hebben weer hun medewerking toegezegd en menige flight is al weer gereserveerd. De afgelopen jaren waren we steeds uitverkocht dus wil je er bij zijn en een flight of je persoonlijke startbewijs willen veilligstellen, meld je dan snel aan.

Klik hier voor meer info en aanmelden.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties