fbpx

Events

Insiders Classic & Cabrio Rally 2020

De 2e editie van de Insiders Classic & Cabrio Rally wordt gereden op zaterdag 12 september. De deelnemers verzamelen in Fort Wierickerschans te Bodegraven voor registratie en uitleg, waarna de klassieke auto’s (25 jaar of ouder) en cabrio’s volgens een strak schema zullen vertrekken. Dan begint voor deelnemers het sportieve element: het vinden van de juiste routes langs controleposten middels het voor dit soort evenementen bekende bolletje-pijltje-principe.

Voor niet-ingewijden: de aanwijzingen in het routeboek beperken zich tot aanwijzingen waarbij het bolletje de positie van de equipe voorstelt en het pijltje vanaf dat bolletje de te nemen route. In combinatie met afstanden in meters ontstaat zo een sportieve uitdaging waarbij het doel is een rit te rijden met zo min mogelijk strafpunten. Voor de goede orde, het is geen race en de verkeersregels blijven leidend. Deze constructie betekent dat inschrijvende teams altijd met twee personen dienen te zijn: chauffeur en navigator.

De route leidt langs een lunchlocatie waar niet alleen de inwendige mens verzorgd wordt, wat rust genomen kan worden na de inspanningen, en men bij kan praten met collega’s uit de branche. De middagroute voert uiteindelijk weer terug naar Fort Wierickerschans waar de deelnemers een barbecue wacht en er wederom volop gelegenheid is tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

Meer informatie en/of aanmelden? Klik dan hier.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties