Events

OTM bedrijfsbezoek bij Parts On Demand

2019-11-05_otm_pod_header

Na eerdere succesvolle On The Move bedrijfsbezoeken is Automotive Insiders op 5 november te gast bij een wel heel bijzonder bedrijf. Het gaat om het Utrechtse bedrijf Parts On Demand dat net zo makkelijk 1 of 100.000 stuks levert. Binnen een week heb je de onderdelen in huis.

Ook produceren zij desgewenst speciaal gereedschappen of mallen. Tools werden tot voor kort uitsluitend gemaakt door te draaien of te freezen. Bij Parts On Demand doen ze het sneller en goedkoper met 3-D productie. Met een betrekkelijk klein team van medewerkers waaronder verschillende engineers leveren ze aan internationale klanten binnen en buiten de autobranche.

Benieuwd naar hun verhaal en wil je het bedrijfsproces van nabij bekijken? Meld je dan snel aan!


Het 8e Nationaal Aftersalescongres

Het programma van deze alweer 8e editie is inmiddels gereed en belooft wederom spraakmakend te worden. Reken op praktijkcases die do’s & don’ts in kaart brengen en handvatten aanreiken om morgen al de connected klant op te zoeken.

Diverse sprekers, ook van buiten de branche, stellen de vragen die nú spelen en voorzien ze van passende antwoorden. Hoe komt de data bij het autobedrijf en zijn werkplaatsmedewerkers? Hoe bereiden partijen zich voor? Kun je het alleen af? Zo niet, hoe kies je je partners? Wat moet je straks doen en wat kan nu al? Hoe kunnen onderdelenfabrikanten, distributeurs, grossiers en autobedrijven aan de universele kant van het speelveld het opnemen tegen het merkkanaal? Of ontstaat er een mooie balans? Welke plannen hebben autofabrikanten in petto voor de consument en hun dealernetwerken?

Het congres onder leiding van Clem Dickmann vindt plaats op 11 december, in studio A12 te Bunnik. Tip van de organisatie: vorig jaar waren alle vierhonderd beschikbare zitplaatsen bezet. Misschien een goed idee om nu al een plek te reserveren?

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties