fbpx
bekeken: 1688 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,84)

Explora importeur 3D profieldieptemeters

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 20 februari 2017, 09:26

Leestijd: < 1 minuut

Sigmavision, de Engelse uitvinder en producent, heeft de gepatenteerde 3D-meettechniek die al geruime tijd wordt gebruikt in de overrijdbare profieldieptemeter nu ook beschikbaar in een handheld scanner die door Explora naar Nederland wordt gehaald.

De Treadreader is een compact en lichtgewicht apparaat dat eenvoudig, snel en nauwkeurig een 3D-scan (50 mm) maakt over de totale breedte van het loopvlak. Anders dan handmatige profieldieptemeters of laserlijn scanners vormen natte of vieze banden geen probleem. De 3D-scans geven door middel van een kleurcodering een nauwkeurig beeld van de profieldiepte. Tevens worden slecht of ongelijkmatig afgesleten banden gedetecteerd.

De Treadreader wordt zonder abonnementsvorm direct of via een wifi-netwerk gekoppeld aan een Android telefoon of tablet (Windows en IOS volgt), zodat na de scan de gegevens kunnen worden opgeslagen (standalone of geïmporteerd in een DMS) en/of uitgeprint. De App die kosteloos gedownload kan worden in de Google Play Store zal op korte termijn een aantal updates krijgen voor onder meer de geïntegreerde automatische kentekenherkenning en de uitgebreide meting voor truckbanden.

Begin maart wordt gestart met de demonstraties op locatie.

Tags: , , , ,

Hoge respons Oktoberfest VEAMOccasion werd in Nederland…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties