bekeken: 733 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,00)

Fabriek Otto Nussbaum blijft bestaan

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 14 juli 2020, 11:57

Leestijd: < 1 minuut

Drie maanden na het uitstel van betaling meldt hefspecialist Nussbaum goed nieuws over zijn dochterbedrijf Otto Nussbaum: er is een doorstart, met terugwerkende kracht per 1 juli. Ook blijft de onderneming in handen van de familie Nussbaum.

Volgens de moedermaatschappij gaan alle circa 220 medewerkers over naar een nieuwe BV, onder de naam Nussbaum Custom Lifts. Ook blijft de productie plaatsvinden in Kehl, waar Nussbaum in 1943 begon als sleutelmakerij.

Volgens Duitse media zat het productiebedrijf sinds 2014 in een doorlopende reorganisatie. Daarnaast zorgden hoge financieringslasten en de coronapandemie voor een economische onbalans. Directeur Steffen Nussbaum: “We zijn blij dat dit belangrijke deel van de onderneming behouden blijft en weer zonder surséance kan deelnemen aan onze dagelijkse handel. Nu gaat het erom de volledige groep naar een goede toekomst te leiden.”

Bij de surséance ging het overigens uitsluitend om de productiefaciliteit Otto Nussbaum. Andere activiteiten c.q. onderdelen – Parking, World Lifts, Automotive Solutions en Technologies – bleven buiten schot. (foto: Nussbaum)

Tags: , ,

CarGarantie officieel partner…Hybride cruciaal in transitie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties