bekeken: 4697 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Failliet Autobedrijf Lennaerts wil doorstart

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 januari 2020, 12:32

Leestijd: < 1 minuut

De rechtbank Limburg heeft Autobedrijf Lennaerts failliet verklaard. De 28 medewerkers verliezen hun baan. De directie zou zelf het faillissement hebben aangevraagd en zinnen op een doorstart.

Lennaerts heeft vestigingen in Noord-Limburg (Venlo) en Midden-Limburg (Beesel, Roermond). Deze zijn alle drie gewoon open, daags na het gisteren uitgesproken faillissement. Op de websites duidt de mededeling ‘Wij zijn open en gaan door’ op een mogelijke herstart. In overleg met curator Peter Brouns van Boels Zanders Advocaten wordt daaraan gewerkt, zegt de bedrijfsleider van de vestiging Roermond. Mogelijk zou dat binnen een of twee weken een feit kunnen zijn. Brouns zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

Profile

De historie van Autobedrijf Lennaerts gaat terug tot 1962, toen de grootvader van de huidige tweekoppige directie Hans en Bart Lennaerts de onderneming startte. Het bedrijf voert de merken Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional en Jeep. Tot de locatie Roermond behoort een Profile-vestiging, die eveneens deel uitmaakt van het faillissement. Autobedrijf Lennaerts voorziet behalve in autoverkoop en -onderhoud ook in schadeherstel, camperonderhoud, financiering, verzekering, leasing en wagenparkbeheer. (foto Google Streetview)

Vredestein-banden voor eerste…Vijf Transits KwikFit voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties