bekeken: 1244 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Fetch Car Sharing in Amsterdam gestart

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 10 januari 2019, 14:49

Leestijd: < 1 minuut

Honderd elektrische Renault ZOE deelauto’s zijn per direct beschikbaar in Amsterdam voor de nieuwe deelautodienst Fetch Car Sharing. Nog eens honderd exemplaren van de Renault ZOE worden in maart geleverd.

Verkeerswethouder Dijksma verrichtte vandaag de officiële opening. Fetch Car Sharing is een nieuwe speler op het gebied van deelauto’s in Nederland. De onderneming maakt deel uit van ELC Automotive, een onafhankelijke B2B-specialist op het gebied van fleet-, rent- en leaseoplossingen voor B2B-partijen in binnen- en buitenland.

Free-floating

De deelauto’s zijn ‘free-floating’, waarbij de auto’s geen vaste parkeerplaats hebben, maar overal binnen de parkeerzone in Amsterdam kunnen worden opgehaald en achtergelaten. De gebruiker betaalt geen parkeerkosten in de hoofdstad zolang hij voldoet aan de wet- en regelgeving. Een team van medewerkers zorgt dat de auto’s worden opgeladen en beschikbaar zijn op strategische locaties in de hoofdstad.

Deelauto

Fetch Car Sharing en Renault hebben de ambitie om de deelautodienst in de loop van 2019 uit te breiden naar “een tweede grote stad in Nederland”. Renault is de grootste aanbieder van elektrische deelauto’s in Europa. Het merk heeft inmiddels meer dan vijfduizend elektrische deelauto’s rijden in verschillende grote steden in Europa.

Tags: , , , ,

Impact van platformen op de…Autoscout24 herintroduceert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties