fbpx
bekeken: 2104 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Finalisten Autobedrijf v/h het Jaar 2018/2019

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 18 juli 2018, 12:30

Leestijd: < 1 minuut

De vakjury van de verkiezing Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 heeft drie finalisten geselecteerd. Autobedrijf Haarhuis uit Geesteren (provincie Overijssel) bindt de strijd aan met twee Brabantse kanshebbers: De Dames van Hurkmans (’s-Hertogenbosch) en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s (Helmond).

Op 9 oktober zal tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven blijken wie de winnaar wordt – en daarmee de opvolger van Autobedrijf Tjeerdsma. De verkiezing wordt voor de twaalfde keer georganiseerd.

Grip

Juryvoorzitter Ferry Smith (ANWB) zegt dat met extra aandacht is gekeken naar activiteiten die passen bij het thema van het jaarcongres: Grip. “Grip op de klant, online sales, de werkplaats en het team. Haarhuis, Hurkmans en V.d. Nieuwenhuijzen zijn hierin een voorbeeld voor hun collega’s.”

Behalve Smith zitten in de jury verder Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), René Stolp (RDC) en Paul de Vries (Marktplaats Automotive). In juni maakte zij de tien halvefinalisten bekend. Deze zijn vervolgens aan de hand van een checklist onder de loep genomen door een onafhankelijk bureau. Ook  ontvingen ze een of meerdere mystery shoppers. Op basis van die resultaten zijn de drie finalisten geselecteerd.

Tags: , , , , , , ,

Daling voertuigdiefstal zet…Turbo’s en roetfilters bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties