bekeken: 3690 x
Waardeer dit artikel:
697 votes, average: 2,67 out of 5697 votes, average: 2,67 out of 5697 votes, average: 2,67 out of 5697 votes, average: 2,67 out of 5697 votes, average: 2,67 out of 5
(2,67)
(Inloggen is vereist)

Focwa en ABZ verbeteren Audatex-rapportages

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 februari 2012, 11:46

Leestijd: 1 minuut

Focwa heeft in samenspraak met ABZ besloten om markttrendrapportages vanaf januari 2012 te baseren op het totaal aantal gemaakte Audatex calculaties. Bij deze nieuwe methodiek om rapportages op te stellen, wordt ervan uitgegaan dat in nagenoeg alle schadegevallen een Audatex-calculatie ten grondslag ligt.

“Deze nieuwe methodiek biedt een mogelijkheid om marktontwikkelingen kwalitatief beter te verklaren. Ook ontstaat er een vollediger beeld om trends te kunnen volgen”, aldus Focwa. Met name veranderende processen bij zakelijke opdrachtgevers en een toename van gebruik van calculatiemogelijkheden binnen het ABZ-netwerk, zijn aanleiding geweest om de huidige rapportagemethode vanuit de Amice-database aan te passen.

Bedrijven die gebruik maken van de ABZ-dienst Amice, worden de komende maanden door ABZ geïnformeerd over de verschillende kwaliteitsverbeteringen die ABZ gaat doorvoeren in de huidige Amice producten en rapportages. Focwa gaat haar leden en aandeelhouders maandelijks informeren over de trends en ontwikkelingen in het totaal aantal gemaakte Audatex-calculaties.

Tags: , , , , ,

Computergestuurd banden…Remdelendivisie Freudenberg…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties