bekeken: 434 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Focwa sluit overeenkomst met GMTO

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 12 december 2019, 12:05

Leestijd: < 1 minuut

Focwa-leden kunnen bij complexe storingen of problemen met het inleren van nieuwe componenten voortaan een beroep doen op de expertise van GMTO. Beide organisaties hebben daartoe een samenwerkingsovereenkomst gesloten, die per direct ingaat.

De samenwerking werd in november al gesloten, in de kantlijn van het jaarlijkse Focwa-congres, maar is nu pas naar buiten gebracht. Het gaat om een mantelovereenkomst die voor alle Focwa-leden geldt. Wanneer leden vervolgens daadwerkelijk advies vragen aan GMTO gaan zij daarvoor een ditrecte overeenkomst met GMTO aan.

Inleren

Een bekend probleem bij schadeherstel is dat een universeel schadeherstelbedrijf wel een complexe schade van ieder merk kan herstellen, maar na afloop toch nog even langs de dealer moet om een nieuwe component in te leren. Dat behoort met de nieuwe samenwerking tot het verleden; GMTO kan dat voor de schadehersteller oplossen. Voor die service moet wel nog apart worden betaald, maar dat gebeurt wel met een forse Focwa-korting, laat Focwa weten. Daarnaast ontwikkelt GMTO speciaal voor Focwa ook specifieke trainingen.

John Philips, algemeen directeur GMTO: “Met Focwa hebben we een uniek product ontwikkeld voor schadeherstelbedrijven. Op het Focwa-congres gaven we schadeherstelbedrijven al een eerste inkijk in de mogelijkheden waarbij ze via ons remote device geassisteerd worden bij complexe storingen of als er componenten moeten worden ingeleerd. Vanaf nu kunnen Focwa-leden permanent gebruik maken van onze gespecialiseerde dienstverlening.”

Tags:

Per stem Google apk-afspraak…Ook gezamenlijke branchenorm…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties