bekeken: 993 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Ford maakt zelf werk van privélease

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 12 juni 2019, 15:08

Leestijd: 1 minuut

In een actiefolder, verspreid door Ford-dealers, worden zeer uitgebreide opties voor privéleasecontracten aangeboden.

Afgelopen week viel er bij veel consumenten een folder van de lokale dan wel regionale Ford-dealer in de brievenbus. Een actiekrant eigenlijk, die de start markeerde van de Ford Privé Lease Actieweken.

Opties

De folder biedt een ruime keuze, van een eenvoudige Fiësta tot de meest complete Focus. De bijbehorende leasebedragen variëren van daarmee van 249 tot 374 euro per maand. De actiekrant geeft bovendien de nodige extra opties weer. Zo wordt er een grote flexibiliteit in de contracten geboden, afhankelijk van het gewenste kilometrages (van 10.000 tot 20.000 kilometer) en looptijd (van 36 tot 60 maanden), uiteraard allemaal met een aangepast prijskaartje.

Aftersales

Duidelijk is dat Ford via zijn dealernetwerk nog eens extra gas geeft in het nog immer stijgende segment van de privélease. Volgens insiders nadert het privé lease-wagenpark in on land inmiddels de 170.000 stuks. Eerder was het met name de ANWB die voor privélease met name Ford-modellen aanbood. Nu neemt Ford dus het heft deels in eigen handen. Belangrijk voor de dealers is daarbij dat de regie over de aftersales voor hen behouden blijft.

Tags: ,

Fixico haalt zeven miljoen…Vijf formules bij Bovag…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties