bekeken: 1427 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Fource wint opnieuw automotive award

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 29 januari 2018, 12:36

Leestijd: < 1 minuut

Nadat Fource vorige week al was uitgeroepen tot beste overall leverancier van Group Auto Nederland heeft de onderdelendistributeur opnieuw een brancheprijs in de wacht gesleept: nu die van Automotive Company of the Year 2017-2018.

Fource-directeur Johan van der Hoeven met de prijs.
Fource-directeur Johan van der Hoeven met de prijs.

Tijdens het Innovam-RDC Automotive Gala koos een vakjury uit de drie genomineerden Fource Automotive Source (onderdeel van Sator Holding) als winnaar. De andere finalisten waren Autohaag Zeeuw en Hiltermann Leasegroep.

Bedrijfsonderzoek

Het trio werd in de aanloop naar de slotronde onderworpen aan een bedrijfsonderzoek door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy. Op basis van dit rapport werden de ondernemingen aan de tand gevoeld door een vakjury bestaande uit oud-winnaars Jaco Remijn (Broekhuis Groep) en Norbert van den Eijnden (Alphabet International), Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) en Sander Jansen (winnaar Automotive Talent of the Year 2015-2016).

Volgens de jury blijft Fource Automotive Source ondanks zijn positie als marktleider in staat om te innoveren. De winnaar wordt in het rapport geroemd om zijn creativiteit in dit opzicht. Ook vindt het panel van deskundigen dat de onderdelendistributeur (nieuwe) concepten, kennis en logistieke prestaties doeltreffend weet te verbinden.

Group Auto Nederland

Directeur Johan van der Hoeven nam de prijs is ontvangst. In zijn dankwoord gaf hij aan dat het bedrijf een zakelijk  succesvol jaar achter de rug heeft. Van der Hoeven noemde de prijs “de kers op de taart”en bedankte behalve de eigen medewerkers ook die van de zusterbedrijven en Full Fource Partners. Fource is samen met vijftien bedrijven onder de vlag van Sator Holding in drie landen actief.

Vorige week dinsdag betrad Van der Hoeven als winnaar het podium bij Group Auto Nederland.

Tags: , , , ,

Continental ontwikkelt eigen…Van Gils koopt Jos Dekkers…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties