fbpx
bekeken: 4394 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Frits Kroymans eigenaar Kroymans Hilversum

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 9 maart 2020, 14:21

Leestijd: < 1 minuut

Zakenblad Quote meldt dat Frits Kroymans ruim tien jaar na zijn geruchtmakende faillissement weer eigenaar is van zijn vroegere Hilversumse dealerbedrijf.

De inmiddels tachtigjarige Kroymans verloor het eigenaarschap nadat in 2009 Kroymans Corporation ten onder was gegaan. Quote zegt recentelijk de statuten te hebben ingezien van Kroymans Holding, een bv die vorige week zou zijn opgericht. De bv zou de Ferrari-dealerlocatie hebben teruggekocht, alsmede een verkooppunt van Aston Martin, Jaguar, Land Rover en niet nader omschreven vastgoed.

Hoewel na het faillissement de naam Kroymans altijd op de gevel is blijven staan, was de daadwerkelijke eigenaar een bv met de naam Eewal Beheer. Daarachter zouden vermogende vrienden zitten die een doorstart van de Hilversumse Ferrari-locatie wilden faciliteren. Nu het zakelijk weer beter gaat met Kroymans (onder meer dankzij goed renderende belangen in Stertil en technische groothandel Lasaulec) is volgens Quote niet langer Eewal Beheer maar Kroymans zelf de eigenaar. Het zakenblad citeert Eewal-bestuurder Tjeerd Meijer, die de overname van de verschillende autodealers bevestigt. “Over de condities doe ik geen uitspraken, maar nu de bedrijven floreren en de problemen als gevolg van het faillissement zijn opgelost bleek nu de tijd rijp.”

Kroymans zelf was niet bereikbaar voor commentaar. In augustus 2018 zei hij in een interview met automagazine Carros weer ‘schuldenvrij en schoon’ te zijn.

Tags: , , ,

Coronavirus: ‘Techno…Laad-deal Justplugin, Carprof,…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties