fbpx
bekeken: 1124 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Fujitsu richt werkplekken RDW in

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 maart 2017, 08:00

Leestijd: < 1 minuut

Het Japanse ict-bedrijf Fujitsu gaat er de komende jaren voor zorgen dat de medewerkers van RDW flexibel, efficiënt en gebruiksvriendelijk kunnen werken en dat de werkplekken toekomstbestendig zijn. Beide partijen hebben daartoe een vierjarige overeenkomst getekend.

fujitsuVoorheen zorgde RDW zelf voor de inrichting van de werkplek, maar mede door de snelle veranderingen in ict was dit niet meer effectief. “Binnen de RDW kennen we veel typen devices en een diversiteit aan werkplekken”, zegt Zeger Baelde directeur bedrijfsvoering bij de RDW. “Het werkplekbeheer willen we volledig overlaten aan een externe partner die een expert is op het gebied van werkplekbeheer. Hierdoor kunnen we als RDW meer de focus leggen op de werkzaamheden voor de ict-systemen rond onze kerntaken.”

Nieuwe werken

De RDW is op zoek naar een toekomstbestendige werkplek die rekening houdt met het nieuwe werken en de specifieke taken van de verschillende medewerkers. Fujitsu biedt de RDW verschillende soorten werkplekoplossingen, van volledig beheerd tot de bring your own device-oplossing. “De meest geschikte werkplek is afhankelijk van de functie, de werkzaamheden en beveiligingseisen waarmee de specifieke medewerker te maken heeft”, zegt Bas de Reus, algemeen directeur bij Fujitsu.

Tags: , ,

Virtueel dashboard over status…Daimler focust op emissievrij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties