fbpx
bekeken: 914 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Garage Metropool wordt Autoexcellent

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 23 september 2019, 12:10

Leestijd: < 1 minuut

Garage Metropool uit Rotterdam sluit zich per 1 oktober 2019 aan bij Autoexcellent. Groupauto-grossier Aparts stelde het garagebedrijf aan bij de premium werkplaatsformule.

Garage Metropool verricht onderhoud, reparatie en schadeherstel voor vrijwel alle automerken. Ook biedt het bedrijf zakelijke oplossingen, van wagenparkbeheer tot totaal onderhoud van een vloot. DGA Peter Leenheer: “We vervangen alleen onderdelen die écht vervangen moeten worden, altijd in overleg. Door transparant te zijn en goede service te bieden, hebben wij al jaren tevreden klanten.” Met het oog op de toekomst heeft Leenheer aansluiting gezocht bij Autoexcellent. Als argumenten noemt hij de trainingen en ondersteuning op het gebied van techniek en marketing.

Strenge eisen

Autoexcellent mikt op de grotere autobedrijven. De werkplaatsformule wil de klanten van het autobedrijf een eenduidig service- en kwaliteitsniveau bieden. Een deelnemer moet voldoen aan strenge eisen en continu werken aan technologie en innovatieve oplossingen. Autoexcellent was in 2013 een initiatief van de Duitse grossiersgroepen Coparts Autoteile en Select. In ons land heeft Groupauto Nederland de exclusieve licentie.

Tags: , , ,

Europese autotop: ‘nee tegen…IAA trekt fors minder…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties