bekeken: 1138 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Garageconcept Carteam groeit naar veertig

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 maart 2019, 11:37

Leestijd: < 1 minuut

Met de toevoeging van drie vestigingen in Zwaag, Schijndel en Zaandijk staat de teller voor garageconcept Carteam inmiddels op veertig deelnemende bedrijven.

“Een mooie groei, waar wij trots op zijn”, bericht initiatiefnemer en directeur van Carteam Nederland Martin Bedorf. Zijn streven is elke maand een nieuwe deelnemer aan te sluiten. “Een netwerk van vijftig zou denk ik realistisch zijn als totaalomvang eind dit jaar.” Medio vorig jaar stond de teller op 36.

Private lease

Het landelijke samenwerkingsverband voor onafhankelijke, universele garagisten breidt niet alleen zijn fysieke aanwezigheid uit maar ook de verscheidenheid aan diensten. Naast diverse sales- en aftersalesprogramma’s zoals Mobiliteitsservice biedt de garageformule namelijk sinds 1 maart ook private lease aan. Een vorig jaar gehouden pilot gaf aanleiding om dit element een vaste plek binnen het programma te geven. Daarbij vinden reparatie en onderhoud plaats bij de leverende formuledeelnemer.

Vanaf april gaat Carteam voor de deelnemers autogerelateerde berichten plaatsen op hun Facebook-pagina’s. “We zien een flink deel van onze achterban actief en enthousiast in de weer zijn met Facebook, maar bij sommige anderen is wat hulp nodig”, licht Bedorf toe.

Tags: , ,

RAI Vereniging: snelheid…Groupauto: nieuwbouw…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties