bekeken: 545 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Gates start met live webinars

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 4 september 2019, 10:50

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelenfabrikant Gates verzorgt zijn technische informatie sinds kort ook via live webinars, voor distributeurs én garagisten.

De webinars zijn te bekijken via Gates Techzone, de speciale website voor technische informatie van Gates. De webinars duren dertig tot negentig minuten. Op de webpagina is per taal de planning te zien. De webinars zijn vooralsnog beschikbaar in Duits, Engels, Russisch, Spaans en Turks (selecteer de taal rechtsboven).

Op de pagina verschijnen binnenkort nieuwe data en onderwerpen. De introductie van Nederlandstalige webinars staat gepland voor februari/maart volgend jaar.

Cursusaanbod

“Met de nieuwe technische webinars kunnen we nog meer essentiële en nuttige technische informatie aanbieden en een veel breder publiek bereiken”, vertelt Sam De Win. “We hebben deze webinars aan het cursusaanbod van Gates toegevoegd, zodat onze distributeurs niet alleen meer technische ondersteuning aan hun garageklanten kunnen bieden, maar zo voorkomen we ook veelvoorkomende montagefouten en herhaling van klachten.”

Onderwerpen

Tijdens de eerste serie webinars komt een uitgebreid scala aan onderwerpen en regiospecifieke uitdagingen bij montage aan de orde. Daarbij gaat het onder meer over de installatie van waterpompen/diagnose bij problemen, modulaire slangen, de ontwikkelingen op het gebied van koelmiddelen, Stretch Fit-riemen en -gereedschap, en riemhulpaandrijvingen en synchrone riemaandrijfsystemen.

Tags: , , ,

Column Barry Hegeman: ADAS als…Moderne diesel reinigt de…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties