fbpx
bekeken: 1017 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Geen oldtimerbeurs Automobielen 2020

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 19 oktober 2020, 10:37

Leestijd: < 1 minuut

Het evenement Oldtimerbeurs Automobielen dat op 31 oktober en 1 november zou plaatsvinden in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch is geannuleerd. De organisatie verwijst naar de nieuwe landelijke richtlijnen in verband met corona.

Volgens organisator Mark Albada Jelgersma heeft de Walk around the Jukebox in Autotron (10 en 11 oktober) laten zien dat een beurs veilig én goed kan verlopen. Enkele dagen later kwam de overheid echter met nieuwe beperkingen voor ontmoeting. Sindsdien bestaat volgens Albada Jelgersma grote onduidelijkheid over de spelregels voor een grootschalig evenement, zoals de Oldtimerbeurs Automobielen. “We zijn twee dagen bezig geweest om bij diverse instanties de gevolgen voor onszelf en onze bezoekers exact in kaart te brengen. Dat is niet gelukt. Hierdoor hebben we de lastige beslissing moeten nemen om de beurs niet door te laten gaan. Heel jammer, want we zaten lekker vol.” Het tweedaagse evenement (foto 2019) draait onder meer om gereedschappen, onderdelen of literatuur voor specifieke oldtimers. Wie een ticket heeft gekocht, krijgt het geld terug.

Eerder al annuleerde de beursorganisatie British Cars & Lifestyle, dat op 2, 3 en 4 oktober zou plaatsvinden in het Autotron.

Tags: , , ,

Aftermarket Europa groeit…Brand verwoest…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties