fbpx
bekeken: 2407 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,59)

Genomineerden Beste Leermeester 2015

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 september 2015, 10:12

Leestijd: < 1 minuut

De genomineerden voor Beste Leermeester 2015 zijn bekendgemaakt. De drie genomineerden zijn volgens de selectiecommissie allemaal een goed voorbeeld voor de mobiliteitsbranche door de wijze waarop zij praktijkleren stimuleren en investeren in de vakmensen van de toekomst.

De genomineerden zijn: Jan van Steenis, BMW Amsterdam,René Lust, Autodemontage Lust Purmerend en Robbert van der Meer, Bikecenter Woerden. De genomineerden worden de komende tijd persoonlijk door een jury bezocht. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van CNV Vakmensen, FNV Metaal, De Unie, Bovag, OOMT en Berry Kleverwal van Autohuis Eickhof, Beste Leermeester 2014. Op basis van de bezoeken kiest de jury een winnaar. Deze wordt bekend gemaakt op 12 november tijdens een leermeesterbijeenkomst bij Coronel Racing in Huizen.

 De verkiezing wordt dit jaar georganiseerd door OOMT. Omdat de toekomst van onze branche staat of valt met de kwaliteit van onze leerlingen, is OOMT wederom op zoek gegaan naar leermeesters die op bijzondere wijze investeren in het opleiden van toekomstige medewerkers. Vanwege de vele goede aanmeldingen, bleek het een lastige keuze. Met de verkiezing wil OOMT het belangrijke werk van de leermeesters extra waarderen en bedrijven in de branche motiveren om leerwerkplekken beschikbaar te stellen. Het ‘liken’ van de leermeesters door de branche zelf, telt dit jaar ook mee in de uiteindelijke beoordeling.

Tags: , , ,

Autoglaz wil groeien naar 60…Samenwerking Fleetmatics en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties