bekeken: 2859 x
Waardeer dit artikel:
529 votes, average: 2,62 out of 5529 votes, average: 2,62 out of 5529 votes, average: 2,62 out of 5529 votes, average: 2,62 out of 5529 votes, average: 2,62 out of 5
(2,62)
(Inloggen is vereist)

Genomineerden Femme Tech Award bekend

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 oktober 2012, 10:53

Leestijd: 1 minuut

Tijdens de VOC dames kennisavond op woensdag 10 oktober zijn de genomineerden voor de Femme Tech Award vanuit de carrosseriebranche bekend gemaakt. Deze Award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat zich bovengemiddeld inzet voor de instroom en het behoud van meisjes en vrouwen in de technische branche.

De genomineerde bedrijven zijn 3A Autoschade uit Alkmaar, ABS Roest uit Didam en UAS Eindhoven uit Eindhoven. Zij zijn onder andere geselecteerd op het aantrekken en benoemen van vrouwelijke leidinggevenden, de mogelijkheid tot afstemming van werk en privé en de ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden voor (vrouwelijke) werknemers. In totaal telt de lijst vijftien genomineerden uit diverse sectoren.

Op 13 november wordt per sector op Femme Tech de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Het winnende bedrijf wordt gevraagd de rol van ambassadeur te vervullen om andere bedrijven te inspireren het goede voorbeeld te volgen.

Tags: , , , , , , , ,

Nieuw: Classic Color PartnerDekra beoordeelt Meeus-netwerk
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties