fbpx
bekeken: 1613 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Gert Valkema drijft occasionlabels Fiat

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 4 oktober 2017, 10:39

Leestijd: < 1 minuut

Als kersverse consultant bij CRM Automotive Retail krijgt Gert Valkema de taak om het premium occasionlabel Selected4U te implementeren voor de merken Jeep en Alfa Romeo. Tevens krijgt hij de opdracht het occasionlabel Autoexpert te versterken. Dat laat CRM weten.

gert-valkemaGert Valkema heeft de nodige ervaring met occasionmanagement en premiumlabels. Zo was hij verantwoordelijk voor het optuigen en uitbouwen van BMW’s Premium Selection. Daarnaast trok hij een project dat de dealerorganisatiestructuur omvormde ten gunste van de resultaten op de zakelijke markt.

Er ligt voor Gert Valkema een uitdagende opdracht bij Fiat: “Naast Autoexpert willen we het premium label Selected4U voeren voor Jeep en Alfa Romeo. Het uitrollen van de zichtbare zaken, zoals vlaggen, prijskaarten en dergelijke is één. Veel belangrijker is, hoe we de dealers ondersteunen in het draaien van de business. Vooral daar kan ik mijn waarde toevoegen.”

Marktexpert

Fiat-dealers werken met Marktexpert. “Een prachtig instrument dat met een paar klikken relevante management informatie geeft. Verkoopt de Fiat 500 uit 2014 goed in jouw regio, maar heb jij alleen 2016 in je showroom staan? Dan weet je wat je te doen staat. Elke maand draaien we een one pager aan concrete informatie waarop je de business kunt bijstellen. Het is mijn taak om daar zicht op te houden en mijn ‘klant’ daarop te attenderen.”

Sturen

“Eind dit jaar wil ik progressie noteren in de aantallen die onder de labels verkocht worden. Het zijn cijfers waar ik naartoe stuur. Toch begint het resultaat aan tafel bij de dealer. Hij moet erop vertrouwen dat het label in zijn voordeel werkt, hij moet vertrouwen op de informatie die hij van Marktexpert krijgt én het programma in zijn vingers krijgen. Dat vraagt tijd. Tijd die ik vrijmaak om hem daarbij te helpen. Zien dat het vertrouwen er is en dat de resultaten daarna volgen, is uiteindelijk wat ik het allerliefste doe.”

Tags: , , , , ,

Occasionaanbod varieert sterk…Ten Buuren: goednieuwsshow met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties