bekeken: 3646 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,63)

Glasgarage wint zilver op wereldkampioenschap

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 30 oktober 2012, 09:24

Leestijd: < 1 minuut

Emiel Baans, eigenaar van Glasgarage in Tilburg Zuid, heeft tijdens The International Master Fitter Competition 2012 in Düsseldorf de zilveren medaille behaald. Tijdens het twee dagen durende wereldkampioenschap streden autoruitspecialisten uit onder andere Brazilië, Italië, Duitsland, Hongarije, Noorwegen en Engeland om de wereldtitel.

Baans greep net naast het goud, ondanks dat hij als beste presteerde op de onderdelen achter- en voorruit vervangen. “Na de eerste dag stond ik eerste in het klassement. Helaas heb ik mijn wereldtitel nipt op punten niet kunnen prolongeren, maar met een zilveren medaille heb ik mijn doelstelling om een podiumplaats te bereiken toch kunnen waarmaken. Op twee belangrijke onderdelen was ik de beste, maar op het totaal aantal te behalen punten gaf de jury mijn opponent uit Portugal net een paar punten meer”, reageert Emiel Baans.

Emil Voorhorst, directeur Glasgarage Nederland: “Emiel heeft opnieuw een mooie prestatie neergezet. Hij heeft een enorme knowhow en ervaring op het gebied van autoruiten herstellen en dat was tijdens het kampioenschap goed te zien. Zijn zilveren medaille is een prachtig visitekaartje voor al onze autoruitspecialisten in de 115 Glasgarage-vestigingen.”

Tags: , , , , , , , , ,

Autoverkoop Belgie -15 procentOldtimers belasten naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties