bekeken: 462 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

GlassCare opent tweede vestiging

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 24 december 2019, 15:12

Leestijd: 1 minuut

Het ruitschadeherstelbedrijf GlassCare in Dronten heeft een tweede vestiging geopend, in Leeuwarden.

Eigenaar Henk Veldman: “We verlenen al dagelijks service in Friesland en nu is het voor onze klanten ook mogelijk om in Leeuwarden, onder het genot van een verse kop koffie, te wachten op het herstel van de ruit. Bovendien is ons pand gelegen tegenover een bouwmarkt waardoor de wachttijd nuttig kan worden gebruikt. Uiteraard blijft het mogelijk om ruitschade ook op locatie van de klant te herstellen.”

Netwerk

Henk Veldman is tevens bestuurslid van de verenigde onafhankelijke ruitschadeherstelbedrijven 123Ruit.nl. Namens de stichting zegt voorzitter Stefan Clijnk: “123Ruit.nl groeit door en deze nieuwe vestiging brengt ons weer een stap dichter bij onze ambitie om in 2020 een herstelnetwerk met 45 vestigingen in Nederland te hebben. We merken dat de interesse vanuit autoglasspecialisten voor ons concept toeneemt, we worden regelmatig benaderd met de vraag of er nog ruimte is voor een extra vestiging.”

Veldman vult aan: “De autoglasmarkt verandert in snel tempo, bijvoorbeeld op het gebied van ADAS en autonoom rijdende voertuigen. Juist daarom geloven wij in de focus op autoglas om 24/7 snel, veilig en tegen de juiste prijzen ruitschadeherstel te kunnen waarborgen.”

BMW en Daimler herstructureren…De nieuwe BER en het digitale…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties