fbpx
bekeken: 1337 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)

GMTO koopt Autoschadetraining.nl en Ecarr

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 18 januari 2018, 14:57

Leestijd: < 1 minuut

Brancheopleider GMTO neemt Autoschadetrainingen.nl en Ecarr over. Door gebruik te maken van elkaars expertise kunnen marktveranderingen sneller opgevolgd worden en groeit het aanbod per aanbieder.

“Met deze overname kunnen we alle partijen in de markt bedienen”, zegt GMTO-eigenaar John Philips. “GMTO voor automotive, Autoschadetraining.nl voor de schadebranche. Ecarr kan voor beide branches EVC-trajecten uitvoeren. Een perfecte combinatie.” Via het netwerk van GMTO-trainingslocaties zijn nu bijvoorbeeld op veel meer plaatsen in Nederland schadetrainingen te volgen. Wel blijft Thea van Zevenbergen, oprichtster en beheerster van Autoschadetraining.nl, het eerste aanspreekpunt.

Competenties

Ecarr biedt zogenaamde EVC-trajecten – Erkenning Verworven Competenties. Doel is iemands verworven competenties – zowel via onderwijsdeelname als door ervaring, cursussen en bijvoorbeeld hobby’s -formeel te beoordelen en vast te leggen. Dit gaat met behulp van een ervaringscertificaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk EVC voor eerste autotechnicus te doorlopen, om aansluitend in te stromen in het traject apk Keurmeester.

Tags: , ,

Leaserijder: data delen voor…Raad van toezicht vervangt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties