fbpx
bekeken: 1657 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,33)

Groei bij concepten Alliance Automotive Group

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 19 augustus 2020, 15:18

Leestijd: < 1 minuut

De verschillende formules van Alliance Automotive Group Benelux hebben zich ook dit jaar verder weten door te ontwikkelen. Alle concepten wisten nieuwe deelnemers aan te trekken.

De grootste groei zat bij de grootste formule (in aantal vestigingen): Autoservice Totaal. Meer dan dertig nieuwe toetreders dit jaar brengt de totale lijst op 173 deelnemers. Expres Camper en Auto Techniek uit Den Helder vormt samen met Zeeuwse Budget Cars (Nieuwvliet) en Autobedrijf Van den Broek (Roosendaal) het drietal dat het meest recent instapte.

CarProf zit inmiddels op 76 deelnemers, dankzij tien nieuwe leden de afgelopen zeven maanden. Auto Lancker in Weesp, Mastebroek in Hardenberg en Verharen & Wijnen (Dongen) zijn de drie die het meest recent toetraden tot de formule.

Bij Autovakmeester staat de teller inmiddels op 115 deelnemers. Schinkel te Urk, Auto Centrum Maarssen en Rene Bobbeldijk (Bant) toonden hun vertrouwen in de formule.

Garagevergelijker.nl

De vergelijkingswebsite Garagevergelijker wist 2019 te eindigen met een bestand van nog net geen 250 deelnemers. In zeven maanden tijd groeide het aantal aangesloten bedrijven hard richting de duizend. Met de teller op 850 is de groei er volgens de achterliggende organisatie nog lang niet uit.

Miljoen elektrische auto’s…Modulair filterconcept…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties